LID WORDEN

Copyright @ All Rights Reserved

  Facebook KSV Hollandia Lovaniensis

  LID WORDEN?

   

  Wil jij van jouw studententijd de mooiste tijd van je leven maken? Hou je wel van een feestje, en lijkt het leuk om zelf ook feesten, gala's en buitenlandse reizen te organiseren? Zou jij graag activiteiten doen met tientallen Belgische studentenverenigingen, zonder je Nederlandse "roots" te verliezen? Kortom, wil jij in Leuven meer doen dan enkel je diploma's halen? Kom dan zeker langs bij de kennismakingsactiviteiten van dé Nederlandse studentenvereniging in Leuven sinds 1886, de K.S.V. Hollandia Lovaniensis!

   

  Met ruim 130 jaar is Hollandia één van de oudste studentenverenigingen van Leuven, met een rijke geschiedenis en haar wortels diep in de Vlaamse studententradities. Bovendien zijn wij een van de weinige gemengde verenigingen, met dus zowel heren als dames. Wekelijks vinden er activiteiten plaats, traditionele avonden zoals cantussen en galabals, maar ook TD's, borrels etc. vaak samen met andere Vlaamse verenigingen. Onze sterke band met de Leuvense verenigingen hebben we dan ook te danken aan deze regelmatige co-activiteiten en openbare feesten.

   

  De eerste maandag van het eerste semester organiseert de vereniging een welkomstborrel voor alle nieuwe Nederlandse studenten in Leuven. Zorg dat je hier zeker bij bent om kennis te maken met onze vereniging!

   

  De welkomstborrel zal dit jaar plaatsvinden op maandag 24 september vanaf 20:00 uur in café 't Adtje (Zeelstraat 1, Leuven). Wil je op de hoogte blijven van welkomstactiviteiten, vul dan het contactformulier in op de contactpagina en krijg automatisch bericht.

   

  Ook voor andere vragen over studeren in Leuven en het Leuvense studentenleven kun je altijd contact met ons opnemen!

   

  Vergeet zeker niet langs te komen op onze welkomstborrel de eerste maandag van het academiejaar!

  - Maandag 24 september

  - Vanaf 20:00 uur.

  - Cafe 't Adtje (Zeelstraat 1, Leuven)

   

  Contact:

  info@ksvhollandia.be

   

  Clubcafé:

  't Adtje, Zeelstraat 1, Leuven

  Hoofdsponsor:

  Restaurant "De Klimop"

  - Martelarenplein 5

  - Leuven