LID WORDEN

HOME>> LID WORDEN


LID WORDEN?


Wil jij van jouw studententijd de mooiste tijd van je leven maken? Hou je wel van een feestje, en lijkt het leuk om zelf ook feesten, gala's en buitenlandse reizen te organiseren? Zou jij graag activiteiten doen met tientallen Belgische studentenverenigingen, zonder je Nederlandse "roots" te verliezen?  Kortom, wil jij in Leuven meer doen dan enkel je diploma's halen? Kom dan zeker langs bij  de kennismakingsactiviteiten van dé Nederlandse studentenvereniging in Leuven sinds 1886, de K.S.V. Hollandia Lovaniensis!


Met ruim 130 jaar is Hollandia één van de oudste studentenverenigingen van Leuven, met een rijke geschiedenis en haar wortels diep in de Vlaamse studententradities. Bovendien zijn wij een van de weinige gemengde verenigingen, met dus zowel heren als dames. Wekelijks vinden er activiteiten plaats, traditionele avonden zoals cantussen en galabals, maar ook TD's, borrels etc. vaak samen met andere Vlaamse verenigingen. Onze sterke band met de Leuvense verenigingen hebben we dan ook te danken aan deze regelmatige co-activiteiten en openbare feesten.


De eerste maandag van het eerste semester organiseert de vereniging  een welkomstborrel voor alle nieuwe Nederlandse studenten in Leuven. Zorg dat je hier zeker bij bent  om kennis te maken met onze vereniging!


De welkomstborrel zal dit jaar plaatsvinden op maandag 23 september vanaf 21:00 uur in café 't Adtje (Zeelstraat 1, Leuven). Wil je op de hoogte blijven van welkomstactiviteiten, vul dan het contactformulier in op de  contactpagina en krijg automatisch bericht.


Ook voor andere vragen over studeren in Leuven en het Leuvense studentenleven kun je altijd  contact met ons opnemen!


Lustrumreis naar Madrid
Rondvaart Brugge
Weekend Londen 2015
Weekend Londen 2015
Galadiner 2014
Nederlandse ambassade in Brussel
Cantus
Galadiner 2011

Vergeet zeker niet langs te komen op onze welkomstborrel de eerste maandag van het academiejaar!

- Maandag 23 september

- Vanaf 21:00 uur.

- Cafe 't Adtje (Zeelstraat 1, Leuven)


Contact:

info@ksvhollandia.be


Clubcafé:

't Adtje, Zeelstraat 1, Leuven

Hoofdsponsor:

Restaurant "De Klimop"

- Martelarenplein 5

- Leuven

Copyright @ All Rights Reserved

Facebook KSV Hollandia Lovaniensis