HOME >> REUNISTEN


Reunistenfonds

De K.S.V. Hollandia Lovaniensis heeft haar rijke historie en mooie tradities te danken aan de inzet van haar vele honderden oud-leden sinds 1886. Al meer dan 130 jaar verrijkt de Nederlandse studentenvereniging en haar leden  het Leuvense studentenleven.


Om het contact te onderhouden met deze oud-leden werd in 2011, tijdens het 25ste lustrum, het reünistenfonds opgericht. De voorzitter van het reünistenfonds beheert de contactgegevens van de oud-leden en informeert hen enkele malen per jaar over het reilen en zeilen van de vereniging. Tevens worden alle oud-leden uiteraard uitgenodigd voor lustrumvieringen. Als oud-lid bent u uiteraard ook van harte welkom tijdens andere activiteiten.


Lees verder...
Erelid Verweij tijdens de academische zitting van het 25ste lustrum
Galabal Hollandia in de jaren '60

Lustrum

De lustrumcommissie van de Katholieke Studentenvereniging Hollandia Lovaniensis nodigt al haar leden en oud-leden met hun partner van harte uit voor haar XXVIIe lustrumviering, waar wij zullen proosten op ons 135-jarig bestaan. 

 

Om onze sprankelende toekomst en kostbare geschiedenis met alle aanwezigen te delen, vragen wij u bij deelnemens trouw te blijven aan uw jeugd en de volgende data met dikke stift in uw agenda te markeren:Donderdag 9 september 2021

organiseren wij een fantastische massacantus.


Vrijdag 10 september2021

zal in hartje Leuven het lustrumbal doorgaan in de Faculty Club.Lees verder...